Članek
Domžale, Prostor za storitve, poslovni prostor - 174.000 €
Objavljeno Jun 07, 2024

V centru Domžal - Ljubljanska ulica - prodamo poslovni prostor s storitvijo - utečen salon za pre/oblikovanje telesa.

Za oglaševano ceno 174.000 EUR prodamo prostor skupaj z napravami na vakum za pre/oblikovanje telesa.

Vse tri naprave vsebujejo IR žarke (do 50 stopinj) in vakum do 30 barov: dve vakum infra stezi in en IR roller. Vse naprave so redno vzdrževane in servisirane.


Prostor z dejavnostjo je primeren za nekoga, ki bi želel takoj začeti z dejavnostjo. En prostor poleg se lahko dodatno oddaja ali uporabi za druge vadbene dejavnosti - trening borilnih veščin, vodene vadbe, vodene meditacije, sproščanje,...Prostor se nahaja v kletni etaži večstanovanjske stavbe grajene leta 1998. Pred poslovnim prostorom je zaokrožen atrij, kjer so tudi drugi poslovni prostori.Površina prostora, ki je predmet prodaje je 124,9 m2. Celoten prostor je bil leta 2019 prenovljen in sicer tla, wc, čajna kuhinja.Talna obloga: keramika.

Prostori so klimatizirani, optična povezava.

Ogravnje: na plin- skupna kotlovnica. Talno gretje.

Razporeditev prostorov:

- vstopni hodnik

- manjši prostor desno od vhoda

- večji prostor

- prostor v drugem prostoru ( brez oken)

- čajna kuhinja s prostorom za pralni in sušilni stroj

- wc s tušem.Poslovni prostor je primeren za različne dejavnosti: športne dejavnosti, kot so fitnes, aerobika, ... Primeren je tudi kot center za nego telesa, kozmetični salon, pisarna, skladišče ipd.

Nepremičnina je vpisana v Zk, etažirana, ima GD in Uporabno dovoljenje.

Prodajalec kot naročitelj izpostavlja pogoj za sklenitev kuporodajne pogodbe, da kupec povrne del stroškov nakupa v višini 2% dogovorjene kupnine povečano za DDV.

Podrobnosti oglasa:

https://www.abc-nepremicnine.si/Oglasi/prodaja.k1/poslovni-prostor.v3/prostor-za-storitve.t68/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Domzale.p23/oglas3521596.html

#nepremičnine #Domžale #PoslovniProstor